Diensten

R4PRO is vooral MAATWERK ...... maatwerk in het ondersteunen van kantoormedewerkers om nog productiever te worden dan ze al zijn. De diensten die R4PRO aanbiedt, zijn onder andere:

 • Trainingsschema totaal

Zie hier ALLE trainingen integraal in 1 schema.

 • Trainingen Excel

Deze Excel training helpt je Excel productiever, sneller en met minder fouten te gebruiken. Een training is opgeknipt in dagdelen, één dagdeel per week. Je kunt inschrijven voor overdag of voor de avonduren. Lees verder in DETAILS DIENST.

 • Workshop integratie Word - Excel - PowerPoint - Outlook - OneNote - Access

MS Office kent een groot aantal modules. Deze kunnen op diverse manieren met elkaar geïntegreerd worden. Het benutten van deze ingebouwde manieren van integratie kan je helpen om je werk sneller, efficiënter, mooier en met minder kans op fouten uit te voeren.
Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote en Access hebben vele relaties met elkaar. Leer ze in één dagdeel van 3 uur netto benutten en je werk zal er leuker, eenvoudiger en sneller door worden. Lees verder in DETAILS DIENST.

 • Workshops OneNote

OneNote is één van standaardmodules van MS Office en kan je helpen de productiviteit en kwaliteit van je werk verder te verhogen.
OneNote draagt verder bij aan de realisatie van het papierloze kantoor, omdat je alles wat je normaliter op bijvoorbeeld een notitieblok schreef, nu in OneNote kunt opslaan, maar dan véél efficiënter.
Je leert in één dagdeel van 3 uur netto om te gaan met alle functies van OneNote. Lees verder in DETAILS DIENST.

 • Verbeteren productiviteit kantoormedewerkers

Trainen en begeleiden van kantoormedewerkers met het streven minimaal 10% productiever te worden. R4PRO heeft hiervoor de methodiek SLIMMER ontwikkeld. Op de Home-pagina kun je lezen uit welke onderdelen de methode bestaat en in welke volgorde de stappen worden uitgevoerd.

 • Masterclass Excel voor Managers

Als manager moet je dus steeds vaker je “eigen plan trekken”. Excel kan daarbij van grote waarde zijn; of het nu is om het jaarlijkse budget op te stellen of om de productiviteitscijfers te analyseren of om een analyse te maken van de personeelsopbouw van de afdeling / het bedrijf. Excel heeft vele functies waarmee véél meer inzicht in cijfers kan worden gecreëerd, waardoor cijfers informatie worden.

De Masterclass bestaat uit 2 dagdelen training, 3 uur individuele coaching en 3 maanden support. Lees verder in DETAILS DIENST.

 • Service Level Agreement (SLA) voor MS Office

U kunt met R4PRO een SLA afsluiten voor ondersteuning bij vraagstukken op het gebied van MS Office. Dit kan al voor een gering bedrag per maand. R4PRO ondersteunt onder meer bij verbeteren van data-kwaliteit, data-migratie en opzet complexe Excel-administraties.

 • “What’s in it for me” in MS Office 20xx; upgrade training

Het is zonde om van MS Office 2003, 2007  of 2010 te upgraden naar MS Office 2010, 2013 of 2016 en vervolgens geen of onvoldoende gebruik te maken van de mogelijkheden die de nieuwe versie biedt. R4PRO biedt een compacte training aan voor iedereen die niet wil blijven stilstaan, maar steeds wil verbeteren en dus ook van de nieuwste, vaak hele nuttige, functionaliteiten wil profiteren. Vraag via het contactformulier naar de mogelijkheden.

 • Mail-management voor het gehele bedrijf
De hoeveelheid Emails verlamt zo langzamerhand hele organisaties. R4PRO kan je hierbij helpen:
 
  • Samen met een (klein) intern team een mailprotocol voor het gehele bedrijf opstellen;
  • Medewerkers leren zo goed mogelijk met Email om te gaan.
 • Basisvaardigheden MS Office voor junior consultants

Net afgestudeerde HBO’ers en WO’ers hebben vaak wel enige ervaring opgedaan in MS Office, maar ze kennen niet de fijne kneepjes ervan. In één dag zorgt R4PRO voor een upgrade van de (toepassings)kennis en kunde. De junior leert om slim met MS Office om te gaan. Dit scheelt uren efficiency per maand of zelfs per week. De return-on-investment is daardoor heel kort. Gebruik het contactformulier om hier meer over te weten te komen. 

R4PRO begeleidt zowel individuele medewerkers als groepen medewerkers van één bedrijf.

Bekijk de klanten >>